Tel.:
China 9d virtuele Werkelijkheidssimulator fabrikant
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

FuninVR: de Simulator van 9D VR voor Verkoop, VR-de Fabrieks Groothandelsprijs van de Bioskoopmachine! Eivr Stoel, Virtuele Werkelijkheidssimulator, 5D, 7D, 9D, 12D-Bioskoopfabrikant Suppliers!

Thuis

Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Peru, gaf opdracht ik tot een totaal van 6 reeksen drie zetels9d vr simulator van Zhuoyuan. Het liet me heel wat geld maken. Dank u voor uw goede dienst.

—— Jennifer

Ik kocht 7d-bioskoop, de simulator van 9d vr van Zhuoyuan. Ik kreeg een grote winst van het. Nu van plan ben ik om meer bioskoop van Zhuoyuan te kopen.

—— Nakuru

 • lopende band

  De Machinesco. van Guangzhouzhuoyuan, Ltd heeft 18 jaar van ervaring in virtueel productiegebied met basis van de meer dan 20.000 vierkante meters de moderne standaardproductie en bijna 300 mensen in R&D, productie en professioneel de dienstteam.

  Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd fabriek productielijn 1

  Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd fabriek productielijn 2

   

 • OEM / ODM

  De Groep van Guangzhouzhuoyuan heeft de grootste moderne normen van de industrie van productiebasis, die een gebied van 20000 vierkante meters behandelen. Wij die het „veroorzaken enkel de hoogte de productieconcept - van kwaliteitsproducten“ aanhangen. Zich baseert op de prima productieambacht, verstrekken het strikte proces van het productiebeheer, de moderne standaardproductieworkshop, de professionele technicus op hoog niveau, de gevorderde het testen machines de productieambacht en de techniek en belofte onophoudelijk om te verbeteren altijd de prima producten.

  Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Sterk R&D-vermogen

  Wij bezitten het meest professionele R&D-team in China, die vermogen hebben om de speciale gevolgen van de film uit te geven de actie en, de software ontwikkelen en hardwre van bioskoopmachine.

  Van de ontwikkeling van 3D aan VR-producten, leren wij vanuit onze 16-jaar ervaring dat de technologie de primaire productiviteit is. De lancering van onze 9DVR-simulator is een significante poging om het internationale niveau in de virtuele werkelijkheidsindustrie te bereiken. Het succes van 9DVR heeft China in een belangrijke positie in het produceren van de virtuele werkelijkheidsapparaten van de consument gerangschikt. Het zal ook tot een nieuw bedrijfsmodel in de industrie leiden.

  Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Edric Zhang

Tel.: 86-18028678731

Fax: 86--18028678731

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Bureauadres: De Straat van No.8limin, Dalong-Dorp, Shiji-Stad, Panyu-District, Guangzhou, Guangdong, China
Tel.:86--18028678731
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit 9d virtuele Werkelijkheidssimulator Leverancier. © 2016 - 2021 9dvirtualrealitysimulator.com. All Rights Reserved.