Tel.:
China 9d virtuele Werkelijkheidssimulator fabrikant
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

FuninVR: de Simulator van 9D VR voor Verkoop, VR-de Fabrieks Groothandelsprijs van de Bioskoopmachine! Eivr Stoel, Virtuele Werkelijkheidssimulator, 5D, 7D, 9D, 12D-Bioskoopfabrikant Suppliers!

Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Peru, gaf opdracht ik tot een totaal van 6 reeksen drie zetels9d vr simulator van Zhuoyuan. Het liet me heel wat geld maken. Dank u voor uw goede dienst.

—— Jennifer

Ik kocht 7d-bioskoop, de simulator van 9d vr van Zhuoyuan. Ik kreeg een grote winst van het. Nu van plan ben ik om meer bioskoop van Zhuoyuan te kopen.

—— Nakuru

Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!

U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!

[2018-08-22 09:39:43]
Guangzhou Zhuoyuan heeft krachtig deze verrichtings opleidingssessie op weken voorbereid, hopend om tot het een volledig succes te maken. Een ongeveer week geleden, verzond Guangzhou Zhuoyuan officieel zijn uitnodiging [➤Invitation van de 2de Traning-Zitting] naar alle franchised klanten om hen uit ... Lees meer
china laatste nieuws over De Tweede zitting van Guangzhouzhuoyuan van het Zingen van Concurrentie

De Tweede zitting van Guangzhouzhuoyuan van het Zingen van Concurrentie

[2018-08-22 09:38:18]
Op 14 Juli, 2018, houdt Guangzhou Zhuoyuan zijn tweede het zingen concurrentie die „Stem Zhuoyuan“ noemde. Het wordt gehouden in hoofd de vergaderingszaal van Zhuoyuan en er zijn totaal meer dan 30 mededingers die aan deze het zingen zitting deelnemen, komen zij verschillende het werk posities in ... Lees meer
china laatste nieuws over Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

[2018-08-22 09:36:08]
Op 25 Juli, bestaat een Koreaanse delegatie uit Nationaal IT de industrieBureau ter bevordering (NIPA), Elektronika en Telecommunicatie Onderzoekinstituut (ETRI) en die de Koreaanse VR-Vereniging (KOVRA) betaalde een onderzoeksbezoek aan HK van Zhuoyuan in Guangzhou, China wordt gebaseerd de ... Lees meer
china laatste nieuws over Simulator van de Zhuoyuan de populaire 9d virtuele werkelijkheid in verschillende landen

Simulator van de Zhuoyuan de populaire 9d virtuele werkelijkheid in verschillende landen

[2017-02-09 11:53:59]
Het nieuwe jaar enkel rond de hoek. Veel cliënten van Zhuoyuan is haast om het van de de werkelijkheidssimulator van 9d te openen virtuele de ervaringscentrum. Zie sommige gevallen van onze de simulatorzaken van de cliënten9d virtuele werkelijkheid. De dubbele simulator van de zetels9d virtuele ... Lees meer
Page 1 of 1
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Bureauadres: De Straat van No.8limin, Dalong-Dorp, Shiji-Stad, Panyu-District, Guangzhou, Guangdong, China
Tel.:86--18028678731
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit 9d virtuele Werkelijkheidssimulator Leverancier. © 2016 - 2021 9dvirtualrealitysimulator.com. All Rights Reserved.