Thuis Nieuws

De Tweede zitting van Guangzhouzhuoyuan van het Zingen van Concurrentie

Certificaat
Van goede kwaliteit 9D VR-simulator voor verkoop
Van goede kwaliteit 9D VR-simulator voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben van Peru, gaf opdracht ik tot een totaal van 6 reeksen drie zetels9d vr simulator van Zhuoyuan. Het liet me heel wat geld maken. Dank u voor uw goede dienst.

—— Jennifer

Ik kocht 7d-bioskoop, de simulator van 9d vr van Zhuoyuan. Ik kreeg een grote winst van het. Nu van plan ben ik om meer bioskoop van Zhuoyuan te kopen.

—— Nakuru

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De Tweede zitting van Guangzhouzhuoyuan van het Zingen van Concurrentie

De Tweede zitting van Guangzhouzhuoyuan van het Zingen van Concurrentie

Op 14 Juli, 2018, houdt Guangzhou Zhuoyuan zijn tweede het zingen concurrentie die „Stem Zhuoyuan“ noemde. Het wordt gehouden in hoofd de vergaderingszaal van Zhuoyuan en er zijn totaal meer dan 30 mededingers die aan deze het zingen zitting deelnemen, komen zij verschillende het werk posities in verschillende afdeling. De gehele concurrentie bestaat uit drie delen, rond het kwalificeren, de definitieve ronde en de het toekennen ceremonie. Bij 2:00pm de grote concurrentie begint met, glanzen de lichten en de toeschouwerszetels zijn volledig, juichen de mensen toe en gillen. Hoewel de zangers op het stadium rijp zijn, doen zij een zeer goed werk. Na de woeste concurrentie ongeveer van twee uur, winnen drie concurrenten ten slotte de zingende prijzen. Guangzhou Zhuoyuan besteedt altijd veel aandacht om een sterk en samenhangend team te bouwen, neemt het vele doeltreffende maatregelen aan eenheid het alle personeel van het bedrijf en probeert om hun het na-werkleven te verrijken.

Bartijd : 2018-08-22 09:38:18 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Edric Zhang

Tel.: 86-18028678731

Fax: 86--18028678731

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)