Tel.:
China 9d virtuele Werkelijkheidssimulator fabrikant
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

FuninVR: de Simulator van 9D VR voor Verkoop, VR-de Fabrieks Groothandelsprijs van de Bioskoopmachine! Eivr Stoel, Virtuele Werkelijkheidssimulator, 5D, 7D, 9D, 12D-Bioskoopfabrikant Suppliers!

Thuis Nieuws

U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Peru, gaf opdracht ik tot een totaal van 6 reeksen drie zetels9d vr simulator van Zhuoyuan. Het liet me heel wat geld maken. Dank u voor uw goede dienst.

—— Jennifer

Ik kocht 7d-bioskoop, de simulator van 9d vr van Zhuoyuan. Ik kreeg een grote winst van het. Nu van plan ben ik om meer bioskoop van Zhuoyuan te kopen.

—— Nakuru

Bedrijf Nieuws
U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!
Laatste bedrijfsnieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!

Guangzhou Zhuoyuan heeft krachtig deze verrichtings opleidingssessie op weken voorbereid, hopend om tot het een volledig succes te maken. Een ongeveer week geleden, verzond Guangzhou Zhuoyuan officieel zijn uitnodiging [➤Invitation van de 2de Traning-Zitting] naar alle franchised klanten om hen uit te nodigen om de opleidingssessie bij te wonen. En definitief vandaag voornaam opent de tweede opleidingssessie van Guangzhou Zhouyuan.

laatste bedrijfsnieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!  0

De 2de zitting van de opslagverrichting, door Guangzhou Zhuoyuan in werking wordt gesteld en wordt gehouden, opent vandaag bij bedrijfs opleidingszaal in HK dat van Zhuoyuan. Welke waard het vermelden is dat Guangzhou Zhuoyuan, een belangrijk merk in VR-materiaal onderzoek en productie, die als eerste in de gehele industrie komen het soort verrichting opleiding voor zijn franchised klanten houdt.

En dat niet alleen plaatst een goed voorbeeld voor alle spelers in de VR-industrie, maar ook draagt een partij tot verbetering van de de dienstnormen van de gehele industrie bij.laatste bedrijfsnieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!  1

Franchised klanten van Guangzhou Zhuoyuan die bijwonend de verrichtings opleidingssessie uit verschillende delen van China komen, reizen zij door al manier aan hier slechts voor één doel, dat hun vaardigheden op VR-opslagverrichting te scherpen is om het voor hen gemakkelijker te maken beter te profiteren.

Op de ochtend van 17 Mei, 2018, worden alle aanwezige een concessie verleende aan klanten vervoerd door een bus van hotel aan HK van Zhuoyuan en zij zijn gescheiden in verscheidene groepen voor het gemak van de participatie van de opleidingsklasse. laatste bedrijfsnieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!  2

Volgens de organisator, heeft de opleidingssessie dit keer sommige VIP aan een concessie verleende klanten uitgenodigd die in opslagverrichting en het toepassen van marketing strategieën zeer ervaren zijn.

Zij zullen respectievelijk een lezing over diverse onderwerpen met betrekking tot opslagverrichting geven en zullen hun persoonlijke ervaring bij het runnen van hun opslag delen.

laatste bedrijfsnieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!  3

Er zijn zeggen die de praktijk perfect maakt. om franchised klanten te helpen wat zij in klassen leren, na elke opleidingsklasse toepassen zullen alle franchised klanten sommige praktijktests moeten doen ervoor zorgen zij ruim de know-how op opslagverrichting beheersen.

Wat ook zou moeten worden benadrukt is dat twee buitenlandse franchised klanten, die veel rente in de opleidingssessie tonen, aan de opleidingsklasse als waarnemers worden uitgenodigd.

laatste bedrijfsnieuws over U bent hier: De huis› Blog› de 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag! De 2de Verrichtings Opleidingssessie opent vandaag!  4

De gehele verrichtings opleidingssessie duurt drie dagen vanaf 17 aan 19 Mei, waarin alle aanwezige een concessie verleende aan klanten strak zullen gepland worden om opleidingsklassen op gedetailleerde delen van opslag werkende die vaardigheden te hebben door ervaren trainers worden gegeven.

Bartijd : 2018-08-22 09:39:43 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Edric Zhang

Tel.: 86-18028678731

Fax: 86--18028678731

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Bureauadres: De Straat van No.8limin, Dalong-Dorp, Shiji-Stad, Panyu-District, Guangzhou, Guangdong, China
Tel.:86--18028678731
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit 9d virtuele Werkelijkheidssimulator Leverancier. © 2016 - 2021 9dvirtualrealitysimulator.com. All Rights Reserved.