Thuis Nieuws

Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

Certificaat
Van goede kwaliteit 9D VR-simulator voor verkoop
Van goede kwaliteit 9D VR-simulator voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben van Peru, gaf opdracht ik tot een totaal van 6 reeksen drie zetels9d vr simulator van Zhuoyuan. Het liet me heel wat geld maken. Dank u voor uw goede dienst.

—— Jennifer

Ik kocht 7d-bioskoop, de simulator van 9d vr van Zhuoyuan. Ik kreeg een grote winst van het. Nu van plan ben ik om meer bioskoop van Zhuoyuan te kopen.

—— Nakuru

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan
Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

Op 25 Juli, bestaat een Koreaanse delegatie uit Nationaal IT de industrieBureau ter bevordering (NIPA), Elektronika en Telecommunicatie Onderzoekinstituut (ETRI) en die de Koreaanse VR-Vereniging (KOVRA) betaalde een onderzoeksbezoek aan HK van Zhuoyuan in Guangzhou, China wordt gebaseerd de vriendschappelijke VR/AR-uitwisselingen van technologie tussen ondernemingen van de twee landen te leiden, die efficiënte technologische mededelingen hopen te maken om de ontwikkelingsimpuls van VR-technologieën verder te versterken.

Guangzhou Zhuoyuan, als belangrijke VR-productfabrikant in China en een actief lid van de Innovatieliga van Guangzhou VR/AR, hield een warm onthaalceremonie voor het bezoek van de delegatie, de hogere leiders van Zhuoyuan met inbegrip van Yang Xuyun, de voorzitter van het bedrijf, Hjiin, de ondervoorzitter van het bedrijf en Bleke ruguo, de verwezenlijkingen van technologie van VR van belangrijkste Zhuoyuan van de strategieinspecteur respectievelijk geïntroduceerde aan de bezoekende groep.

Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

Begeleid door de hogere leiders van Zhuoyuan, kwam de delegatie ten eerste aan de productie van Zhuoyuan basis en vele groepsleden raadpleegden dicht gemoderniseerde de productieprocessen van Zhuoyuan.

Later die, bezocht de delegatie de zaal van de het themaervaring van VR van Zhuoyuan in HK van het bedrijf wordt gebaseerd en veel van hen ervoeren producten van VR van Zhuoyuan de heet-verkoopt.

Daarna, hielden Guangzhou Zhuoyuan en de Koreaanse delegatie een diepgaand VR/AR-de uitwisselingsseminarie van technologie, in de vergadering de ondervoorzitter Hejin een gedetailleerde inleiding van het van de het vermaakwinst van VR van het bedrijf One-stop de oplossingsmodel maakte aan het bezoeken van gasten.

Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

De Koreaanse delegatieleden toonden hun dichte rente in het winstmodel en zij beweerden dat zij van verwijzingen voorziend het model zouden nadenken en overplantend het aan Korea. Ook droegen de delegatieleden vele vernauwende suggesties tot het bestaande model bij, wensend om nauwe samenwerking over het te leiden.

Koreaanse delegatiebezoeken Guangzhou Zhuoyuan

Aan het eind van het het bezoeken einde in Guangzhou Zhuoyuan, prijste de delegatie hoogst de voortreffelijkheid van het bedrijf in VR-product productie en drukte uit dat het ongeduldig denkt om verdere technologie-samenwerking met zhuoyuan te leiden gezamenlijk pogen om de globale VR-markt te exploiteren.

Bartijd : 2018-08-22 09:36:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Edric Zhang

Tel.: 86-18028678731

Fax: 86--18028678731

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)